Thursday , August 18 2022

TRAIAN BĂSESCU şi-a luat în primire biroul de la PMP

basescu_pmp

Traian Băsescu a venit, miercuri, la sediul PMP, după ce, în weekend, a participat la Congresul partidului în care a fost aleasă noua conducere a partidului, informează România TV.
Traian Băsescu a fost aşteptat, la începutul lunii ianuarie, să vină la sediul PMP pentru a-şi prelua biroul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Fostul preşedinte a preferat să nu aibă nicio apariţie publică timp de mai bine de o lună de la încheierea mandatului.
Surpriza a venit duminică, atunci când Traian Băsescu a participat la Congresul PMP, când a ţinut un lung discurs.
La trei zile, Traian Băsescu a decis să vină şi la sediul partidului, pentru a-şi lua în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut.
“Noi avem un parteneriat cu dl preşedinte şi este un lucru firesc să ne întâlnim şi să discutăm despre proiectele pe care le are PMP, calendarul pe care il avem de parcurs în perioada următoare Noi am fost in plen la Parlament şi am venit şi noi acum la treabă”, a declarat noul preşedinte al PMP, Eugen Tomac.
Întrebat dacă imaginea partidului este afectată de situaţia Elenei Udrea, reţinută şi aflată la un pas de arestare, Tomac a răspuns: “Lucrurile sunt destul de clare şi neplăcute, în acelaşi timp. Îi urăm putere să treacă prin toate încercările prin care trece, iar noi la partid ne vedem de treburile noastre. Îi urez succes să-şi dovedească nevinovăţia”.
Fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca.
 

Vezi si

Rusia ar putea pregăti o provocare la centrala de la Zaporojie. Ocupanții ruși și-au luat brusc o zi liberă

Rusia ar putea pregăti o provocare pentru vineri la centrala nucleară din Zaporojie, situată în …