Wednesday , August 10 2022

Traian Băsescu a ajuns la Sibiu, la căpătâiul lui Florin Cioabă

basescu

Traian Băsescu a ajuns, miercuri, la Sibiu, cu un elicopter, pentru a participa la priveghiul lui Florin Cioabă. În prealabil, preşedintele a trimis o coroană de flori la sicriul regelui romilor cu mesajul “Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”.
Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.
Dorin Cioabă a declarat, miercuri, că familia sa face toate demersurile ca Florin Cioabă să fie înmormântat vineri, chiar dacă lucrările la cavou nu vor fi finalizate şi că la funeralii sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni din străinătate, dar şi Traian Băsescu.
“Noi ne aşteptăm să vină domnul preşedinte. Este bine venit. El a vut o relaţie mai specială cu tatăl meu şi dacă consideră că prietenia aceasta trebuie încheiată în modul acesta, atunci să vină să îşi ia rămas bun de la tatăl meu. Cu cel mai mare drag, întreaga comunitate îl aşteptă”, a declarat Dorin Cioabă.

Vezi si

Victimele din Argeș au fost omorâte cu pietre de diferite mărimi și chinuite de seară până spre dimineață

Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș, a declarat, marți seară, după ce a …