Tuesday , May 11 2021

Tragedie românească în Bulgaria: 2 romani au murit, copil de 8 ani în comă dupa un accident. Masina cu romani venea din vacanta

Doi români au murit pe loc și alți doi au fost răniți, printre care un copil de 8 ani, în urma unui accident rutier grav produs, diminică, pe drumul Razgrad – Ruse, lângă satul Oseneț.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau cei patru români, și un camion, condus de un tânăr de 23 de ani din Târgoviște.

Potrivit site-ului dariknews.bg, copilul este în stare gravă, fiind în comă. Cea de-a patrua victimă, un bărbat de 43 de ani, a suferit o fractură de claviculă și alte traumatisme.

Pe de altă parte, site-ul jurnalgiurgiuvean.ro scrie că una dintre victime era prinsă sub camion, iar cealaltă era încarcerată în autoturism.

Potrivit poliției locale, autoturismul se deplasa dinspre Razgrad spre Ruse în momentul impactului cu camionul, care circula din direcția opusă.

Romanii din masina se intorceau in tara din concediu.

Traficul a fost închis în zona accidentului, mașinile fiind redirecționate.

Vezi si

Liber la pelerinaje religioase. Competiții sportive, concerte și spectacole-pilot pentru cei vaccinați, care au avut Covid sau au test negativ – noile relaxări adoptate de Guvern 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că Guvernul a adoptat luni …