Tuesday , November 29 2022

TRAGEDIE la Constanţa: 5 morţi şi 3 răniţi într-un accident rutier

accident constanta

Acccident foarte grav la Constanţa. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulația pe DN39 Mangalia – Constanța a fost oprită pe ambele sensuri în zona localității constănțene 23 August. Din primele informaţii, se pare că cinci persoane au murit, iar alte trei au fost preluate în stare gravă de SMURD, relateaza postul Romania TV.
Un accident grav a avut loc duminică seară în județul Constanța, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
Potrivit primelor informații, echipaje ale Serviciului Descarcerare intervin, în aceste momente, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele unei mașini, în urma unui accident care a avut loc pe DN39, în curba de la ieșirea din 23 August spre Olimp.
Din păcate, în urma unui coliziuni dintre un autoturism Skoda şi un Saab decapotabil, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, alte două sunt rănite grav, iar o a treia a scăpat cu răni mai uşoare. Cauza acestei tragedii pare să fie viteza excesivă.

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …