Wednesday , February 1 2023

UPDATE: Tragedie în Belgia. Muncitor român mort și alți patru români răniți după ce o clădire în construcție s-a prăbușit

Tragedie în Anvers, Belgia, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit. Din cauze încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât schelele pe care erau muncitori români, portughezi și ucraineni.

UPDATE: Un muncitor român a murit, iar alți patru au fost răniți după ce o parte a unei școli în construcție și o schelă s-au prăbușit în orașul belgian Anvers, potrivit presei din Belgia.

Incidentul s-a produs vineri după-amiază și, deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la prăbușire.

Bilanțul provizoriu al victimelor a ajuns la trei muncitori, între care un român și un portughez, scrie rtfb.be.

Alți nouă muncitori au fost răniți: patru cetățeni români, doi ucraineni, un portughez și încă un bărbat a cărui naționalitate încă nu a fost precizată.

În continuare alți doi muncitori sunt dați dispăruți.

Știre inițială: 12 persoane au fost scoase de sub dărâmături, 8 dintre ele au ajuns la spital în stare gravă, iar un altul a murit. Alți 5 oameni sunt încă în ruine, iar pompierii au adus și câini să-i caute, anunță Digi24.

Potrivit unui muncitor, schela s-a plăbușit brusc în timp ce muncitorii erau ocupați să curețe fațada. Asta în timp ce un alt grup de muncitori lucrau la demolarea unei podele, din care patru oameni au fost dați dispăruți.

Vezi si

Alexandru Piţurcă şi directorul Romarm vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar

Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a respins, marţi noaptea, cererea DNA de arestare preventivă …