Sunday , September 19 2021

UPDATE: Tragedie în Bacău: Cinci copii s-au înecat în Siret. Trupurile lor au fost scoase la mal după câteva ore de căutări

Cinci copii s-au înecat, duminică, în râul Siret, pe raza localităţii Cotu Grosului, comuna Filipeşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

UPDATE: Toți cei cinci tineri înecați duminică seara în râul Siret au fost găsiți și au fost declarați morți. La căutări au participat pompieri de la ISU Bacău și ISU Neamț. Echipajele medicale de la fața locului le-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, conform ISU Bacău.

Este vorba de doi tineri cu vârsta de 14 ani, doi cu vârsta de 17 ani și unul de 18 ani.

Ştire iniţială: Până la ora transmiterii acestei ştiri, unul dintre copii a fost găsit, dar după manevrele de resuscitare s-a declarat decesul, transmite Digi24.

Ceilalţi patru sunt căutaţi de pompieri cu ajutorul a două bărci.

Cei 5 copii, cu cârste între 14 şi 18 ani, dintr-un grup de 7, se aflau la scăldat pe râul Siret şi nu au mai ieșit la suprafață.

La faţa locului se află pompierii băcăuani şi echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, informează Agerpres. Sunt așteptați și scafandri.

În sprijin se deplasează pompieri de la ISU Neamţ cu barcă şi un echipaj SMURD, informează sursa citată.

Vezi si

Ce se ascunde în spatele falimentului City Insurance. Dobânzi uriașe pentru împrumuturi fictive plătite către compania lui Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase

Un director din ASF face dezvăluiri despre ce se ascunde la City Insurance: compania a …