Thursday , February 2 2023

Traficul aerian a fost reluat. Vezi ce întârzieri au zborurile

Traficul aerian a revenit vineri la normal, după ce, joi, zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului. Totuşi, unele aeronave decolează cu întârziere de 30-40 minute, din cauza temperaturilor scăzute, informează Realitatea TV.
Traficul aerian se desfăşoară normal pe ambele aeroporturi bucureştene, apar încă întârzieri de 30, chiar 45 de minute, dar din necesitatea degrevării aeronavelor
“Nu mai avem niciun fel de probleme la sol, nu am avut nici ieri, numai că vântul foarte puternic a împiedicat operarea în prima parte a zilei, în consecinţă avem de a face cu o zi absolut obişnuită pe aeroporturile din Bucureşti. Atat pe intern, cât şi internaţional, nicio cursă nu a fost anulată astăzi, singurele curse care mai figurează ca anulate sunt cele neprogramate de companiile aeriene, dar informaţia a venit cu câteva zile înainte sau, punctual, curse care nu au plecat aseara către destinaţii interne, şi evident că astazi nu revin”, a declarat Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al CNAB.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …