Friday , October 7 2022

Tragedie pe DN1. Trei persoane au murit

accident cluj

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite într-un grav accident rutier produs pe DN 1 în judeţul Cluj, între localităţile Huedin şi Poieni, informează România TV.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, în judeţul Cluj, circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1 (E 60), la km. 536 + 450 metri.
Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, în accident au fost implicate un autoturism tip SUV şi un autocar. Din primele cercetări reiese că SUV-ul a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de autocar, care circula regulamentar. Cele trei persoane care şi-au pierdut viaţa se aflau în maşina de teren, în care mai erau încă două persoane, aflate în stare gravă în urma impactului.
Citynews.ro notează că patru persoane au rămas încarcerate. O autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD s-au deplasat la locul accidentului, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” Cluj.

Vezi si

Premiul Nobel pentru Pace 2022: Un activist din Belarus și două organizații pentru drepturile omului din Rusia și Ucraina

Ales Bialiatski, avocat pentru drepturile omului din Belarus, organizația rusă pentru drepturile omului Memorial și …