Tuesday , April 16 2024

Toti deputatii ALDE s-au afiliat grupului PSD

Varujan Vosganian, liderul deputaţilor ALDE a anunţat, miercuri, trecerea la PSD a parlamentarilor formaţiunii, după ce grupul ALDE a fost defiinţat, în urma plecării la alte partide.

“Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD.

Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a spus Varujan Vosganian, potrivit europafm.ro.

În septembrie 2019, cinci deputaţi au decis să părăsească grupul parlamentar al ALDE, iar prin plecarea acestora, ALDE a pierdut şi grupul de la Camera Deputaţilor, pe lângă cel de la Senat, care fusese dizolvat cu o săptămână înainte.

După desfiinţarea grupului, o parte din parlamentarii ALDE au rămas neafiliaţi, iar alţii au trecut la PSD.

PSD și ALDE au guvernat împreună până în august 2019, când Călin Popescu Tăriceanu a decis să părăsească această coaliție.

Vezi si

Azi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

Partidele politice, alian­țele, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidații independenți vor putea, începând de …

No comments

  1. Da’ cu ”doctrina” ce faceti ”polititicienilor” ? Interesul personal este mai presus de orice altceva pentru alde ”politicieni” ! Populatia nu poate fi pacalita de ofensiva politrucilor cu promisiunea alocatiilor si pensiilor !