Thursday , December 1 2022

Tomberoane și anvelope găsite într-un depozit frigorific al lanțului de restaurante fast food Mesopotamia

Anvelope auto, un tomberon, dar şi paleţi de lemn au fost găsite de comisarii de la Protecţia Consumatorilor în depozitul frigorific al unui restaurant de tip fast-food care funcţionează într-un centru comercial din zona de nord a Ploieştiului.

Potrivit datelor publicate, miercuri, pe Facebook, de şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, o acţiune de control a avut loc la centrul comercial Ploieşti Shopping City ca urmare a sesizării venite din partea unui consumator.

“La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că în depozitul frigorific nu se respectau condiţiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrităţii acestora; s-a constatat existenţa unor obiecte străine, depozitate în spaţiul respectiv – anvelope, tomberon gunoi, paleţi din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activităţii în depozitul frigorific până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 10.000 lei”, arată sursa citată.

De asemenea, la SC Ploieşti Shopping City SRL au fost constatate deficienţe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel: lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie în zona podelei şi a uşilor de acces, cale de acces şi transport produse neigienizat, cu prezenţă de resturi de deşeuri, porţiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereţi murdari, deterioraţi, cu exfolieri ale zugrăvelii.

Ion Iordăchescu precizează că s-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare în zona respectivă, până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 20.000 lei. AGERPRES 

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …