Wednesday , February 1 2023

Tolontan dezvaluie care e legatura dintre ultrasii violenti si PSD

tolontan

Jurnalistul Cătălin Tolontan susţine că există o legătură destul de directă între ultraşii care au produs violenţe în Piaţa Victoriei şi cei de la PSD-UNPR. Tolontan susţine că ultraşii fac parte din galeria lui Dinamo, facţiunea condusă de Elias Bucurică, un om apropiat de Gabriel Oprea. Oamenii lui Bucurică asigurau fondul sonor la toate Congresele PSD-UNPR şi au fost prezenţi inclusiv la lansarea de pe Stadionul Naţional a lui Victor Ponta.
“Potrivit surselor Gazetei Sporturilor din interiorul galeriilor, ultrașii violenți dinamoviști prezenți sînt apropiați ai lui Elias Bucurică, care domină o parte din PCH.
Bucurică este unul dintre liderii galeriei lui Dinamo, ”omul lui Gabi Oprea”, vizibil la congresele UNPR și prezent la lansarea din 2014 a candidaturii lui Victor Ponta pe Stadionul Național.
Dinamoviștii nu au fost însă singurii, i-au însoțit în Piața Victoriei steliști și rapidiști.
”Toți erau pregătiți pentru bătaie cu jandarmii de câteva zile”, spune pentru Gazetă un om dintr-o galerie bucureșteană.
Potrivit altor surse, pe care ziarul nu le-a putut confirma, unii dintre ultrași au fost văzuți miercuri, înainte de miting, la hotelul RIN al fraților Ionuț și Robert Negoiță.
Ionuț este patron al lui Dinamo, iar Robert este primar al Sectorului 3 din partea PSD”, scrie Cătălin Tolontan, pe blog.

Vezi si

Decizia Curţii de Apel Bucureşti: Frații Tate rămân în arest preventiv

Fraţii Tate rămân în arest preventiv, potrivit deciziei de miercuri a Curții de Apel București. …