Thursday , July 7 2022

Toate școlile și grădinițele din județul Cluj intră în online săptămâna viitoare

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţat luni, 31 ianuarie, la Parlament, că de săptămâna viitoare, toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Cluj intră în sistem de învăţare online, din cauza gradului mare de infectare cu noul coronavirus.

”Din păcate, urmează două săptămâni grele, pentru noi toţi, din perspectiva infectării”, a spus ministrul, precizând că săptămâna aceasta sunt 108 şcoli, la nivel naţional, care au trecut în online, faţă de 46 săptămâna trecută.

”La nivel naţional, rata de ocupare a paturilor de spital cu pacienţi COVID este încă sut 40%”, a precizat ministrul Sorin Cîmpeanu.

El a continuat: ”Există un singur judeţ care, dacă se păstreză trendul ascendent, şi din păcate urmează două săptămâni grele, pentru noi toţi, din perspectiva infectării. Trendul ascendent este previzibil, situaţie în care, dată fiind raportarea la ziua de joi, joi probabil că vom avea, în judeţul Cluj, toate unităţile de învăţământ, şcoli şi grădiniţe, trecute în online, începând de săptămâna următoare”, a spus ministrul.

 

Vezi si

Aproape 1.000 de întârzieri ale avioanelor şi 56 de zboruri anulate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă

Un număr de 957 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat în intervalul 30 iunie …