Teodorovici le-a cerut la Congres pesediştilor să îi aplaude în picioare pe cei un milion de bugetari

reportersite
24/08/19 ora:2:39pm

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut social-democraţilor prezenţi la Congresul PSD să-i aplaude pe bugetarii din România, pentru a arăta diferența de abordare față de PNL.

“Aş vrea să vă rog să îi aplaudăm pe cei peste un milion de români de bună-credinţă, care lucrează in sectorul bugetar – profesori, medici, pompieri, români de bine, care lurează în această ţară şi care au fost jigniţi în mod nejustificat de colegii de politică din PNL.

Le mulţumesc, chiar dacă de multe ori sunt mai drastic, pot să vă spun că am trăit printre ei mai mult timp și vă garantez că sunt oameni care muncesc cu sufletul pentru țara asta.”, a spus Eugen Teodorovici.

Liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

În replică, Ludovic Orban a declarat că PNL nu este împotriva voucherelor de vacanță, având chiar și un proiect legislativ care prevede ca și sectorul privat să beneficieze de acestea.

digi24.ro