Thursday , June 30 2022

#Teleormanleaks: Liviu Dragnea a aparut în Parlament cu două valize în mână

Liviu Dragnea, liderul PSD, a răspuns luni în mod ironic, printr-un atac politic voalat la adresa președintelui Klaus Iohannis, la scandalul cunoscut sub numele #Teleormanleaks. Liviu Dragnea a venit în Parlament, înainte de ședința CEx, cu câte o valiză în fiecare mână din care, în fața jurnaliștilor, a scos mai multe „documente”. Este prima reacție a liderului PSD la scandalul îndelung comentat în weekend, după dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project, care au anunțat că le-a parvenit o valiză cu documente de la Tel Drum.

Aceste „dezvăluiri” arată „prostie, disperare” și o încercare de a acoperi scandalul numirii procurorului general Augustin Lazăr, a declarat, luni, Liviu Dragnea. Una din valizele aduse de el era plină cu gogoși și, a precizat liderul social-democrat, este de la Rise Project.
„Am întârziat puțin, că am întâlnit două valize. Dacă nu faceți liniște, nu vi le mai arăt. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project. Sunt aici, proaspete, le lăsăm aici”, și-a început Liviu Dragnea prezentarea valizelor.
El a scos din celalaltă valiză cu care a venit la Parlament mai multe dosare, numerotate în ordine, nr. 1, nr. 2 etc, toate făcând aluzie la diverse teme cu care de-a lungul timpului a fost atacat președintele Klaus Iohannis: achiziția imobilulului Raiffeisen, retrocedarea unui imobil către Forumul Democrat al Germanilor, promovarea procurorilor-șefi, declarații mincinoase, bani încasați din chirii etc.
digi24.ro
Foto: Octav Ganea, ©Inquam Photos

Vezi si

48 de percheziții în țară într-un dosar de delapidare a 22 de milioane de lei dintr-un fond privat de pensii

Poliția a pus în aplicare, joi, 48 de mandate de percheziție domiciliară, 80 de mandate …