Monday , May 23 2022

Tătaru pe Facebook, în ziua cu record de infectări și decese: „E ca pe front… Se moare. Viață contra moarte”

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis, după recordul negativ de infectări cu COVID-19 și decese înregistrat astăzi în România, că situația este similară cu ce din timpul unui război, ”viață contra moarte”.

”442 decese, 1.667 internați la ATI, 16.743 cazuri noi de persoane infectate. Cu toții suntem supuși greșelii și unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război… viață contra moarte!

Și dacă sunteți dintre cei care încă mai au dubii, încercați să treceți pe lângă un spital și priviți către Unitatea de Primiri Urgențe. Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenți, nevaccinați sau care își doresc să fie salvați, dar deja e prea târziu. Așa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele.

E ca pe front…Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în așteptare! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeți cu mintea pentru viața dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi… înainte să fie prea târziu. E foarte ușor să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic.

Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetățean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd și să fac tot ceea ce pot pentru viață.

Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur”, a transmis Nelu Tătaru într-o postare pe Facebook.

Vezi si

cercetatori, Obiectiv, virus, nou, China, transmis, porc

Românul cu suspiciune de variola maimuței, aflat în vacanță în Grecia, are de fapt varicelă

Grecia a anunțat sâmbătă primul caz suspect de variola maimuței, la un turist român în …