Wednesday , October 5 2022

Tataru: Azi vom avea un numar mai crescut de cazuri de COVID-19. Odata cu masurile de relaxare vor fi si restrictii in unele zone cu focare

Ministrul Sanatii Nelu Tataru a declarant, in urma unei vizite facute la spitalul judetean din Targu Jiu, ca raportul primit de la Directia de Sanatate Publica arata o crestere a numarului de cazuri. Cu aceasta ocazie el a facut apel la romani sa respecte regulile, deoarece “cifrele ne indeamna la precautie”.

coronavirus iunie tataru

“Azi din pacate vom avea un numar mai crescut de cazuri decat de obicei, dar sper sa ne putem reveni”, a declarat Nelu Tataru la Targu Jiu. Oficialul a transmis ca autoritatile gestioneaza epidemia, in acest moment, insa a facut apel la romani sa respecte masurile de protectie, pentru ca “nu avem un virus stabil, are mutatii”.

Despre masurile de relaxare care ar umra sa intre in vigiare la 1 iulie, ministrul Tataru a transmis: “Pregatim pentru 1 iulie alt set de masuri de relaxare. Sper ca evolutia sa ne permita. (…) Daca vor fi restrictii, vor fi punctuale”. El a mai precizat ca odata cu noile masuri de relaxare, vor fi si restrictii in zonele cu focare.
Tataru a mai spus a sustinut ca spitalele sunt deschide pentru toti pacientii, de la incheierea starii de urgenta.

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …