Saturday , March 2 2024

Tarom a deviat un zbor Bruxelles–București la Strasbourg pentru a lua cel puțin 4 europarlamentari români

Compania aeriană de stat Tarom a redirecționat una dintre cursele sale regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care veneau de la sediul Parlamentului European, potrivit Politico, citat de Digi 24.

„A fost o săptămână lungă și e un drum lung spre casă pentru legiutorii români”, a scris vineri publicația care urmărește politica europeană. Tarom a acceptat să redicționeze una dintre zborurile sale de la Bruxelles, Belgia, spre București, via orașul francez Strabourg, sediul Parlamentului European.

Motivul a fost pentru a lua europarlamentari români care au participat la ultima sesiune înainte de Crăciun, relatează jurnalistul Josh Posaner.

O persoană care călătorea cu acest zbor a spus că pasagerii au fost informați în avans de schimbarea itinerariului. Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.

Călătorul menționat a văzut cel puțin patru eurodeputați ce s-au urcat la bordul avionului ce opera zborul RO374, atunci când a ajuns în Strasbourg joi seară. Datele sunt confirmate de FlightRadar24.

 

Vezi si

Moment istoric: Biserica Ortodoxă Română binecuvântează crearea unei structuri religioase în Ucraina

În cadrul ședinței de lucru desfășurate la Palatul Patriarhiei de la București, la data de …

One comment

  1. Ce golanie. Sa schimbi ruta de zbor a unui avion pentru 4 parlamentari tampiti.Nu au caracter si nici bun simt.