Sunday , September 25 2022

Tăriceanu acuza: Viorica Dăncilă vrea să preia ostil ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, susţine că premierul Dăncilă a încercat să preia ostil ALDE pentru a nu mai fi nevoită să vină cu un guvern nou în Parlament.

De altfel, ALDE este acum într-o situaţie critică după ce Teodor Meleşcanu a fost ofertat de PSD să preia şefia Senatului. Dacă acesta părăseşte formaţiunea, partidul lui Tăriceanu rămâne fără grup la Senat.

„Pe măsură ce trece timpul aflu lucruri noi, îmi parvin informaţii noi, deci, ceea ce se întâmplă cu acest atac al PSD la adresa ALDE este un lucru extrem de grav, pentru că încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid şi destructurarea lui şi încercare de a face un ALDE care să coopereze în continuare cu PSD pentru menţinerea structurii politice a Guvernului, în aşa fel încât doamna Dăncilă să nu fie nevoită să mai vină în Parlament cu o formulă de restructurare, crezând că supravieţuieşte”, a declarat Tăriceanu la Senat.

El a adăugat că se bucură deoarece colegii săi de partid au sesizat această mişcare şi ”au dejucat acest plan mârşav”.

 

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …