Sunday , October 2 2022

Tânăra împuşcată de iubitul ei poliţist a murit

Tânăra de 23 de ani din Târgovişte care a fost împuşcată, duminică, de iubitul său, poliţist la IPJ Dâmboviţa, a murit. Fata a fost rănită grav şi transportată în stare de urgenţă la spital.
Un poliţist în vârstă de 31 de ani, de la IPJ Dâmboviţa, a fost găsit mort în maşina sa, duminică, alături de prietena lui pe care o împuşcase.
Fata a fost rănită grav şi dusă la spital în comă. Din păcate, starea ei de sănătate era prea gravă pentru a supravieţui.
Tragedia a avut loc în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Dâmboviţa. Poliţistul în vârstă de 31 de ani se afla în maşină alături de iubita lui când s-a întâmplat tragedia.
Potrivit primelor informaţii ale organelor de cercetare, poliţistul se certase cu prietena lui şi a trecut la violenţă, împuşcând-o.
“Nu l-am mai văzut de-aseară. A venit la noi, a stat la masă cu noi, a mâncat şi a plecat acasă. Era vesel, trebuia să intre dimineaţă la serviciu. A plecat la taică-su, că stătea la el”, a povestit bunica bărbatului la România TV.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …