Tuesday , October 4 2022

SURPRIZĂ: Camerele care l-au filmat pe Mircea Băsescu sunt DEFECTE

mircea-basescu

Camerele folosite de Clanul Bercea pentru înregistrarea lui Mircea Băsescu nu sunt funcţionale, susţine avocatul fratelui preşedintelui.
“Primele concluzii ale expertului sunt acelea că nu s-a putut verifica datorită lipsei înregistrărilor originale, dacă asupra conţinutului acestora au avut loc intervenţii. Au fost depuse câteva mijloace de înregistrare care nu au putut fi utilizate. Au fost defecte. Şi cravata, Şi ceasul”, a declarat avocatul lui Mircea Băsescu.
Surse judiciare au declarat luni că înregistrările video realizate de către familia lui Bercea Mondial şi pe baza cărora fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă, au fost analizate de către experţi autorizaţi, iar aceştia au confirmat că respectivele înregistrări nu au fost trunchiate sau suprapuse astfel încât să modifice sensul celor spuse de către cei surprinşi în respectivele filmări, realizate cu o minicameră video montată în cravata sau ceasul unuia dintre protagonişti.
Fratele preşedintelui a fost filmat când negocia eliberarea interlopului Bercea Mondial din închisoare. Fiul acestuia, Florin Anghel, a făcut publice înregistrările în care Mircea Băsescu confirmă că a primit 250.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea. Imaginile au ajuns la procurori şi au fost făcute publice la mijlocul lunii trecute.
Interceptările sunt elementul cheie din dosar, înregistrările fiind cele care l-au trimis pe Mircea Băsescu în spatele gratiilor în arest preventiv. Fratele preşedintelui este acuzat de trafic de influenţă în cazul lui Sandu Anghel (Bercea Mondial).

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea 4 pe Richter produs luni seară în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4 pe Richter s-a produs luni seară, 3 octombrie, în …