Wednesday , June 29 2022

Subprefectul județului Sălaj, decedat după acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a fost rănit grav, marți după-amiaza, în urma prăbușirii acoperișului unui foișor smuls de o rafală de vânt, în localitatea Hurez, el decedând la scurt timp de la producerea incidentului, în ciuda intervenției cadrelor medicale.


“În jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanța a primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje – o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Ambulanței. În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav și a fost găsită inconștientă”, precizează, marți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, într-o informare de presă.
În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la fața locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat.
Potrivit datelor făcute publice de Instituția Prefectului Sălaj, subprefectul Virgil Țurcaș participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialități județene și primari, la o întâlnire a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deșeurilor în județ. (Agerpres)

Vezi si

Astăzi, mare sărbătoare – Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel 

Apostolii Petru şi Pavel sunt sărbătoriţi pe 29 iunie, ziua în care amândoi au murit, …