Sunday , May 9 2021

SPP nu a fost sesizat cu privire la "tentativa de asasinat" a lui Dragnea

Presupusa tentativa de asasinat a carui tinta Liviu Dragnea sustine ca a fost anul trecut nu a ajuns in atentia Serviciului de Protectie si Paza, pentru ca nimeni nu a sesizat institutia care se ocupa de securitatea demnitarilor.
Liviu Dragnea

De altfel, la momentul indicat de seful PSD – aprilie 2017 – Dragnea, care era si atunci presedinte al Camerei Deputatilor, renuntase deja la serviciile SPP.
“SPP nu a fost sesizat cu niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea in declaratia de marti seara de la Antena3 cu privire la amenintare si atentat”, au declarat, pentru Ziare.com, surse din cadrul Serviciului.
Amintim ca intreg Guvernul Dancila a renuntat la serviciile SPP dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat, fara dovezi, pe seful institutiei, Lucian Pahontu, ca ar fi unul dintre “exponentii principali ai statului paralel”.
La acel moment, Dragnea a dezvaluit ca el personal renuntase oricum la serviciile SPP inca din perioada in care era vicepremier in guvernele Ponta (2012-2015).
Amintim ca Dragnea a sustinut, marti seara, ca anul trecut a existat o tentativa de ucidere a sa.
“Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog… am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Au ajuns la mine”, a spus Liviu Dragnea la Antena3, sustinand ca cei 4 ar fi fost platiti de “un om foarte celebru din lume”, lasand sa se inteleaga ca ar fi vorba de miliardarul George Soros.
Intrebat de moderatoare daca exista un dosar deschis pentru a se cerceta acest lucru extrem de grav, Dragnea a spus “stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu”.

Vezi si

Astăzi începe vaccinarea fără programare la orice centru, indiferent de tipul vaccinului

CNCAV extinde modalitatea de înscriere la vaccinare fără programare în platforma electronică, astfel că, de …