Modificari la activitatile permise in starea de alerta: Workshop-uri cu 20 de persoane, grupuri de 10 oameni pot face sport in aer liber

reportersite
01 iulie 2020, 12:38

Hotărârea privind starea de alertă a fost modificată. A crescut numărul celor care pot practica, în grup, sport în aer liber. La workshop-uri pot participa 20 de persoane

yoga,afara, ObiectivGuvernul a adus, miercuri, câteva modificări la hotărârea de guvern privind starea de alertă, astfel că a fost majorat numărul persoanelor care pot practica în grupuri sport în aer liber.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activităților de training și workshop-uri cu un număr de participanți de maximum 20 de persoane.

”A fost propusă și adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea hotărârii de guvern privind starea de alertă. Au fost introduse noi măsuri în ceea ce privește respectarea regulilor de distanțare fizică. A fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber de la 6 la 10 persoane. Este permisă desfășurarea activităților de training și workshop-uri cu un număr de participanți de maximum 20 de persoane.

De asemenea, sunt reglementate activitățile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică si apărare cu participarea a maximum 200 de persoane și pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Corpul Diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanțare fizică cu asigurarea unui spațiu de 4 metri pentru fiecare participant”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă, la finalul ședintei Executivului.