Saturday , November 26 2022

Soţia lui Dan Condrea, ultimul SMS: Te rog să nu faci vreo prostie

uliana-condrea

Ultimul schimb de mesaje sms dintre Dan Condrea şi soţia sa, Uliana Ochinciuc reda destul de clar starea de spirit a patronului Hexi Pharma si temerile sotiei sale. Uliana îl roagă pe Condrea să nu facă “vreo prostie”. Petre Tobă, ministrul de Interne, a dat de înţeles că Dan Condrea era pus sub supraveghere.
Dialogul purtat pe sms, în momentele în care Dan Condrea era în maşină:
Uliana: Ce faci?
Dan Condrea: Meditez.
Uliana: Te rog să nu faci vreo prostie.
Deznodământul este cunoscut: Dan Condrea a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac. Procurorii au eliminat posibilitatea ca altcineva să fi fost la volan, rămânând acum să stabilească dacă a fost sinucidere, accident sau altceva.
Petre Tobă, ministrul Afacerilor Interne, a declarat miercuri, întrebat dacă Dan Condrea era filat, că “este o măsură procesuală care face parte din procesul penal”. Petre Tobă a mai spus că, în cazul Hexi Pharma, fiind vorba de un dosar penal aflat în curs, nu poate face niciun fel de comentariu.
Televiziunile au prezentat marţi seară, în exclusivitate, imagini surprinse la locul accientului la doar cateva minute după tragedie, dar şi scene surprinse de camere de supraveghere amplasate pe drumul parcurs de Dan Condrea de nu mai puţin de 13 ori înainte de a muri în accident, aşa cum au anunţat procurorii.
Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca, a arătat Parchetul General într-un comunicat.
 
 

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …