Saturday , July 13 2024

Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

srs

Sorin Roşca Stănescu a fost exlus din PNL în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu.
Şedinţa conducerii PNL în care s-a votat asupra propunerii de excludere din partid a lui Sorin Roşca Stănescu s-a desfăşurat în prezenţa senatorului, care nu a dorit să facă declaraţii înaintea reunirii acestui for.
Sorin Roşca Stănescu a fost rugat de jurnalişti să-şi prezinte public punctul de vedere în ceea ce priveşte propunerea de excludere a sa din partid, anunţată de preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Senatorul a precizat că nu face declaraţii înaintea şedinţei la care va lua parte.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL.
Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.
“Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere – n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o”, a afirmat preşedintele PNL.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

Vezi si

Marcel Ciolacu, despre creșterea TVA: Este exclus

Premierul Marcel Ciolacu a comentat vineri zvonurile legate de creșterea TVA începând de anul viitor. …