Friday , December 8 2023

Sorin Frunzaverde, propus de PNL pentru functia de ministru de Interne. Trei ministri liberali remaniati

frunzaverde

Surse din cadrul PNL, citate de Romania TV,  au declarat că liderul partidului, Crin Antonescu, l-a propus pe Sorin Frunzăverde pentru funcţia de ministru de Interne. Aceleaşi surse afirmă că Frunzăverde ar fi acceptat această nominalizare.
Trei nume erau vehiculate pentru această funcţie: Sorin Frunzăverde, Marcel Vela şi Mihai Stănişoară. Astăzi se va discuta în PNL şi o posibilă remaniere a unor miniştri.
Astfel, pe lista neagră se află trei miniştri: Daniel Chiţoiu (ministrul Finanţelor), Eugen Nicolăescu (ministrul Sănătăţii) şi Mariana Câmpeanu (ministrul Muncii).
Chiţoiu e acuzat că suţine prea mult PSD, iar Eugen Nicolăescu ar fi schimbat de la Sănătate tocmai pentru a veni la Finanţe, în locul lui Chiţoiu. În locul lui Nicolăescu la Sănătate ar putea veni Cristian Buşoi. De asemenea, un posibil înlocuitor pentru Mariana Câmpeanu ar fi Cristina Pocora, purtătorul de cuvântal liberalilor. Dar ea nu este văzută ca adecvată de mulţi liberali.

Vezi si

Proiect OUG: Salariile funcționarilor ar putea crește de la 1 ianuarie. Majorări de doar 13% la lefurile dascălilor la început de an

Potrivit unui Proiect de Ordonanță de Urgență, salariile funcționarilor publici ar urma să crească de …