Wednesday , May 12 2021

Sondaj IMAS: PSD s-a prăbușit în sondaje. Pe ce loc sunt USR și miscarea lui Ciolos

PSD a scăzut în sondaje, conform unui sondaj IMAS comandat de USR privind intenția de vot pentru partidele politice. La foarte mică distanță de social-democrați se află PNL. În cazul USR se observă o creștere, la fel și pentru ALDE. Dacă ar avea loc alegeri în acest moment, în Parlament ar mai intra doar Mișcarea România Împreună (MRÎ) și UDMR.

„Sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot. Vă mulțumim pentru încredere! La următoarele alegeri, trebuie să ieșim la vot, să fim mulți, să alegem oameni cinstiți și competenți pentru România”, arată USR într-o postare în care prezintă graficul de mai sus.
USR amintește și de testul de miercuri din Parlament, când opoziția a încercat majoritatea PSD-ALDE.
„Este foarte important opoziția a arătat că se poate uni și a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache. Revocarea trebuie să apară în stenogramele Camerei Deputaților și în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politică. Este la fel de important că PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Pentru prima dată în legislatura 2016-2020 o ședință de vot final a Camerei Deputaților a fost anulată din lipsă de cvorum”, se precizează în comunicat.
Intenția de vot pentru partidele politice – noiembrie 2018:
PSD: 24,9%
PNL: 23,3%
USR: 14,8%
ALDE: 11,7%
MRÎ: 8,2%
UDMR: 5,8%
Potrivit sondajului citat de USR, doar aceste partide ar intra în Parlament, în cazul unor alegeri.
digi24.ro

Vezi si

Ploi, vijelii și descărcări electrice în aproape toată țara, până vineri seară

Începând de miercuri după-amiază şi până vineri seară, vor fi ploi care vor avea şi …