Thursday , November 30 2023

Șocant. Cadavrul unui copil din Sighetu Marmației, ascuns de tatăl lui în cușca unui câine, pentru a încasa alocația

Trupul unui copil de 12 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar fi fost ţinut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Autorităţile au fost alertate de un vecin, care nu mai văzuse copilul de zile bune.

politia, masina noua Obiectiv

Totul a ieșit la iveală luni seara într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, pe strada Câmpu Negru. Unul dintre vecini au mers la casa băiatului și cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă, să se asigure că este bine, sănătos.

Tatăl băiatului a refuzat categoric. Atunci acesta a alertat poliția la 112. Imediat mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. Într-un sac menajer trupul micuțului de 12 anișori era ascuns în cușca câinelui.

Tatăl copilului și concubina acestuia au fost imediat duși la audieri. În zona au sosit criminaliștii, care au început să preleveze probe. Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Deocamdată, nu știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu aproape o lună.

Tatăl acestuia se pare că ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația și pensia de îngrijitor al unei persoane cu handicap.

Vezi si

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania. Primarul din Baia Mare era dat în urmărire internațională

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins marți, 28 noiembrie, în Germania. Cherecheș …