Thursday , February 22 2024

SMS de la Huidu: Regret enorm! Vom ajuta familiile cât putem

Şerban Huidu, implicat duminică într-un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, le-a trimis un mesaj colegilor săi de la Prima TV în care scrie că regretă enorm cele întâmplate şi va ajuta cât poate familiile victimelor, potrivit textului remis de postul TV.
“Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi… Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut…”, spune Huidu în mesajul transmis colegilor.
Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.
Şerban Huidu prezenta, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV “Cronica Cârcotaşilor”.
Reprezentanţii Prima TV au precizat luni că emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână.
În urma accidentului de duminică şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei – Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani – şi Ion Garbiş, de 57 de ani.
Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la Spitalului Judeţean Braşov, duminică seară fiind externaţi copiii.
Luni, Şerban Huidu, soţia sa şi bona au fost aduşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde au fost investigaţi, urmând ca soţii să fie externaţi în aceeaşi seară, în timp ce bona va rămâne la spital.

Vezi si

Lidl retrage un sortiment de biscuiți care poate conține corpuri străine metalice

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu …