Thursday , December 1 2022

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a doua zi consecutiv

Sistemul informatic al cardului national de sanatate nu functioneaza nici marti dimineata din cauza unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, potrivit Agerpres. Sistemul este nefunctional de peste 24 de ore.
card de sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate precizeaza ca, pana la remedierea problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale/ prescrierii retetelor/ eliberarii medicamentelor va putea fi efectuata in modul offline.
“Serviciile operate in acest interval vor trebui incarcate in PIAS in maxim trei zile lucratoare calculate de la ora zero a zilei urmatoare datei prestarii serviciului, conform prevederilor legale in vigoare”, au precizat reprezentantii CNAS.
HotNews

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …

One comment

  1. CINE DRACI A MAI CREAT SI ACEST SISTEM DE CARD DE SANATATE DIN FERICIRE EU AM INFORMATII SI STIU DE CE SA CREAT SI ASA VA FI IN TOATA LUMEA SI CA SA VEDETI CA SPUN ADEVARU SA VEDETI CA PESTE CITIVA ANI CIND O SA APARA BULETINU DE INDENTITATE TOT CU CHIP CARDU DE SANATATE VA FI SCOS SI VA FI PUE PE BULETIN.