Tuesday , March 5 2024

Şirul de pierderi care a dus-o pe Cristina Verona la crimă

Ultimii ani au fost pentru Cristina Verona un şir de pierderi. Despre acesta, dar şi despre starea ei medicala, catalogata drept schizofrenie paranoidă, vorbeşte în ziarul Ring o sursă din ancheta judiciară.
Numele sursei din ancheta judiciară, pe care ziarul o numeşte “demnă de încredere”, nu a fost făcut public, dar aceasta descrie cu lux de amănunte viaţa din ultimii ani ai Cristinei Verona şi susţine că declicul pentru drama care avea să se petreacă în Primăverii 43 stă într-o poveste mai veche: ” Femeia asta a făcut o pasiune specială pentru un cal. Au fost şi speculaţii pe tema asta, dar, evident, nu trebuie exagerat. Ideea este că ea iubea foarte mult calul acela, parcă Solo sau cam aşa îl chema. Calul era proprietatea ei şi îl avea mai de demult. Acolo, la grajduri, stătea ore în şir, o zi întreagă stătea cu acest cal la poveşti: să-l perie, să-l plimbe… Probabil că asta l-a făcut pe soţ să-şi ia lumea în cap. Într-un final, femeia a vândut calul. După care animalul a murit undeva în America. Ea a aflat despre moartea calului şi a făcut o depresie puternică”.
A urmat divorţul şi o nouă depresie pentru Cristina Verona, sustine sursa: “Apoi a fost povestea câinelui (n.r. – o căţea, Rita). A murit şi câinele. Şi iarăşi a suferit. Şi tatăl ei a murit, nu mai ştiu în care succesiune a acestor pierderi de suflet. Între timp, a avut şi acele relaţii cu oameni care nu erau tocmai sărmani. Nici ea nu părea o femeie fără bani. Ultimul pentru care a făcut pasiune a fost omul de afaceri turc. Dar acesta, la un moment dat nu a mai vrut să continue relaţia. Ea a început cu ameninţările, dar, după ce-l ameninţa, tot ea îl suna sau îi dădea mesaje că-l iubeşte. Ei şi, toate astea, puse cap la cap, au dus la ce au dus. Medical, starea ei poartă numele de schizofrenie paranoidă. Astfel de persoane sunt extrem de inteligente, dar trec brusc de la o stare la alta şi sunt greu de controlat. Şi e greu dacă nu imposibil de vieţuit lângă ele. (…) Cert este că, mai devreme sau mai târziu, oricum s-ar fi produs acest declic”.
Contactat telefonic de ziarulring.ro, în legătură cu mersul anchetei, comisarul-şef Nicolae Mitrea (şeful echipei de ofiţeri de la Omoruri care investighează cazul ”Primăverii 43”), spune de ce ipoteza că cele două femei, Cristina Verona şi mama ei, ar fi fost ucise, a fost complet eliminată din anchetă: ”Cheia era în broască. Nu există niciun fel de urmă de efraţie. Nu există niciun fel de altă urmă care să ateste că s-ar fi putut intra în locuinţă prin altă parte. Ce vreţi, să spun că a venit unul care era paranormal şi a închis uşile din exterior, cu cheia în broască pe interior? E greu de presupus asta, atâta vreme cât pompierul care a escaladat pe dinafară cu scara, a intrat şi a găsit cheia în uşă”.

Vezi si

Digi24: George Simion caută candidați în filialele AUR: „Primiți-i pe toți, indiferent ce escroci sunt”

Într-o înregistrare obținută de Digi24 făcută de George Simion și trimisă pe un grup de …