Tuesday , May 28 2024

Serie de explozii la Madrid, la o uzina de solvenţi. 15 raniti, printre care si o romanca

explozii madrid

O serie de explozii s-a produs la Madrid, într-o uzină de solvenţi. Cel puţin 15 persoane au fost rănite, între care şi ar fi şi o româncă, potrivit unor surse de presă.
Coloane de fum gros s-au degajat în atmosferă în urma exploziilor, iar deflagraţia ar fi afectat şi o româncă, potrivit unor surse media. Femeia a fost rănită în explozia care a avut loc la centrul de prelucrat deşeuri chimice din Arganda del Rey, aflat în apropierea Madridului. Femeia de 22 de de ani a suferit o fractură de bazin, dar viaţa sa nu este pusă în pericol.
madrid1Coloane mari de fum toxic s-au degajat în atmosferă în urma seriei de explozii . Serviciile de intervenţie au evacuat câteva clădiri din zonă, din apropierea fabricii, inclusiv trei şcoli şi un alt institut de educaţie, potrivit rt.com.
Coloana groasă de fum negru nu a afectat traficul aerian de pe principalul aeroport internaţional Madrid-Barajas. În schimb, mai multe drumuri au fost închise temporar, inclusiv 300 de kilometri de pe autostrada M-300.
Fabrica în care s-a produs dezastrul se află în Arganda del Rey, la aproximativ 30 de kilometri de Madrid.
Nu se ştie cu precizie, deocamdată, ce a provocat seria de explozii.
Potrivit imaginilor de pe mai ulte reţele de socializare şi informaţiilor de presă puterea exploziei a avariat mai multe clădiri din zonă, inclusiv un institut de învăţământ aflat la 1 km distanţă de fabrică, ale cărui ferestre au fost spulberate de suflul exploziei.
 

Vezi si

Cel mai tânăr candidat la alegerile din iunie are puțin peste 23 de ani, iar seniorul are 100 de ani. Sunt și doi candidați de 95 de ani

Cel mai tânăr candidat la alegerile din 9 iunie are puțin peste 23 de ani, …