Tuesday , February 27 2024

SENZAŢIONAL! OTV emite din nou

otv-dd

OTV emite din nou! Postul lui Dan Diaconescu, închis de CNA în luna ianuarie, a început să emită de marţi seară pe frecvența postului Romit TV.
Dan Diaconescu declarase, săptămâna trecută, la REALITATEA TV că urmează să redeschidă televiziunea OTV din 15 octombrie. Noul OTV are sediul chiar în Vatican.
Dan Diaconescu a declarat că din cauza regimului Ponta a ajuns să caute un loc în străinătate să emită. “Eu am ajuns să caut un loc să emit din străinate. Se va întâmpla din 15 octombrie şi acest regim sper să cadă de la mass-media. Sper să o păţească şi Ponta. Pentru noi Ponta e Ceauşescu 2.”, a spus Dan Diaconescu.
Noul OTV a obţinut deja o licenţă în Italia şi va folosi satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est, a precizat Diaconescu. Uplinkul semnalului se va realiza din Londra, iar emisiunile vor fi transmise dintr-o garsoniera din Vatican, exact cum a fost la inceputul OTV-ului in Romania.
Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat licenţa OTV pe 22 ianuarie 2013. Soluţia găsită de Dan Diaconescu fentează astfel deciziile şi controlul CNA, care sunt exercitate doar pe teritoriul României şi pentru licenţele audiovizuale înregistrate aici.
realitatea.net

Vezi si

Ministrul Finanțelor anunță că inspectorii antifraudă vor fi înarmați în timpul controalelor

Inspecţiile antifraudă vor fi făcute nu de către inspectorii de la nivelul regionalelor ANAF, ci …

One comment

  1. Hai fratilor, care cum putem sa ne unim fortele impotriva tiraniei, fiecare cum poate, unde poate, fosta securitate era fleac, fata de sistemele actuale…sri, sts, haarp, …