Thursday , January 27 2022

SENTINŢA în cazul de la Vaslui: Cei 7 violatori, condamnaţi la ÎNCHISOARE. Pedeapsa maximă: 8 ani şi 4 luni

violatori

Cei şapte violatori din Vaslui au primit ani grei de închisoare. Judecătoria Vaslui i-a condamnat, luni, pe cei şapte la închisoare cu executare, pedeapsa minimă fiind de 5 ani şi 8 luni, iar cea maximă de 8 ani şi 4 luni de închisoare. Totodată, magistraţii au decis ca violatorii să fie duşi în arest preventiv. 
În dosarul privind violarea tinerei de 18 ani din judeţul Vaslui, Judecătoria Vaslui l-a condamnat pe Silviu Burada la 8 ani şi 4 luni de închisoare, iar pe trei dintre inculpaţi la 7 ani de închisoare.
Instanţa a mai dispus condamnarea la 5 ani şi 8 luni de închisoare în cazul celorlaţi trei tineri acuzati de viol şi lipsire de libertate, respectiv Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surlac.
Prin aceeaşi decizie, judecătorul a dispus mandate de arestare preventivă pe numelele tuturor celor şapte tineri condamnaţi în acest dosar. Decizia în acest sens este executorie şi astfel că cei şapte tineri urmează să fie arestaţi.
Cei şapte trebuie să achite tinerei daune morale de 50.000 de lei, dacă decizia va rămâne definitivă. Sentinţa dată de Judecătaria Vaslui poate fi contestată cu apel.
SENTINŢELE:
– Burada Silviu: condamnat la 7 ani de închisoare, plus un un spor de 1 an şi 4 luni de închisoare. Total pedeapsă: 8 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.
– Burlacu Paul Andrei: condamnat la 6 ani de închisoare, spor de un an de închisoare. Total: 7 ani de închisoare cu executare.
– Silviu Avădaniei: 6 ani de închisoare, plus un spor de 1 an. Pedeapsa totală: 7 ani de inchisoare cu executare.
– Bolboceanu Petrică Ionuţ: 6 ani de închisoare, plus un an. Total: 7 ani de închisoare cu executare.
– Boicu Ionuţ: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.
– Rotaru Alin Dumitru: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.
– Surlac Ioan: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.
 
 

Vezi si

56 de percheziții în 7 județe, într-un dosar de vaccinare “la chiuvetă”

Polițiștii fac joi, 27 ianuarie, percheziţii în judeţele Mehedinţi, Timiş, Braşov, Hunedoara, Caraş-Severin, Călăraşi şi …