Friday , July 1 2022

Senatorul PSD Niculae Bădălău, amendat după ce a fost jefuit. De ce l-a sancţionat poliţia

Fostul preşedinte executiv al social-democraţilor s-a ales şi cu o amendă, după ce hoţii i-au spart casa din judeţul Giurgiu.

Potrivit unor surse din poliţie, Niculae Bădălau a fost amendat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce hoţii care i-au spart casa din Bolintin Valeîn noaptea de vineri spre sâmbătă au plecat cu pistolul său. Ar fi primit amenda maximă prevăzută de lege, 5.000 de lei.
De asemenea, senatoruluI PSD i-a fost anulat permisul de port-armă. Timp de 5 ani, el nu va mai avea dreptul să ceară un nou permis.
Hoții care au intrat vineri noaptea în casa senatorului sunt în continuare în libertate. Polițiștii au un cerc de suspecți și au folosit inclusiv câini special dresați pentru a da de urma spărgătorilor.Parlamentarul şi familia se aflau în casă, însă nu au auzit nimic.
Politicianul le-a spus anchetatorilor că îi lipsesc bani, o armă şi bijuterii. Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Niculae Bădălău avea aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro.
stirileprotv.ro

Vezi si

Aproape 60 de curse întârziate joi pe Aeroportul „Henri Coandă” din București

Aproape 60 de curse au avut întârzieri, joi, pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, cumulând …