Senatorul care a mintit ca are COVID ca sa scape de o amenda s-a imbolnavit „pe bune”

reportersite
11 iulie 2020, 8:35

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca a fost diagnosticat cu COVID-19. El a fost internat in spital, cu pneumonie bilaterala. In martie, politicianul a vrut sa scape de o amenda si a mintit ca este pozitiv.

Senatorul UDMR spune ca a fost diagnosticat cu pneumonie bilaterala. „Astazi am aflat ca am o dubla pneumonie, apoi ca Covid-19 este responsabil pentru aceasta pneumonie. Sunt inconjurat de o echipa de medici super-profesionisti. Sa incepem tratamentul. Ma vindec si totul merge inainte. Sunt bine„, a scris Tanczos Barna pe contul sau de Facebook.


Nu ma doare nimic, starea mea de spirit este buna, medicii si asistentele sunt amabili, totul este in regula„, a continuat senatorul.
Conform Ziare.com, in luna martie, chiar la inceputul pandemiei, senatorul Tanczos Barna a fost acuzat ca a mintit politistii ca este bolnav de COVID-19 pentru a scapa de o amenda pentru viteza excesiva. Parlamentarul a sustinut, insa, ca el le-ar fi transmis politistilor ca se indrepta spre testare, nu ca ar fi infectat.
Tanczos Barna este al doilea senator care s-a infectat cu noul coronavirus, dupa Vergil Chitac, primul parlamentar care a luat virusul si care a bagat Guvernul in carantina timp de 15 zile.