Sunday , September 25 2022

Senatorii si-au votat o vacanta. Liber pana dupa alegeri

senat

Senatorii și-au luat liber până la alegerile prezidențiale, urmând să desfășoare, în această perioadă, activitate în teritoriu, pentru campania electorală.
Deși liberalii și democrat-liberalii s-au opus, aleșii Puterii și-au impus si de această dată voința, decizia fiind luată prin vot, în ședința conducerii Senatului. Cu toate acestea, dacă va fi nevoie, se va întruni doar Biroul Permanent, însemnând cei care fac parte din conducerea Senatului. În rest, toți ceilalți senatori vor avea activitate în teritoriu.
În ceea ce privește votul care ar trebuie să fie acordat, în privința celor două solicitări ale DNA, de ridicare a imunității, pentru începere a urmăririi penale, în dosarul Microsoft, a fostului ministru al Educației și Cercetării, Ecaterina Andronescu și a senatorului Şerban Mihăilescu, ultima zi (până la intrarea în vacanță) când ar putea să aibă loc ar fi miercuri, când senatorii se vor reuni, din nou, în Plen, conform decizie de astăzi.
 
 
 

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …