Sunday , December 4 2022

Selfie cu Angela Merkel la meciul Germania-Portugalia. Podolski: " Ne-a spus ca va reveni in Brazilia pentru finala"

merkel-podolski

Fericit dupa victoria clara a Germaniei in fata Portugaliei la Campionatul Mondial de Fotbal (scor 4-0), Lukas Podolski (atacant al invingatorilor) a postat pe contul sau de Twitter un selfie cel putin interesant. Alaturi de el in fotografie apare Angela Merkel, cancelarul Germaniei.
Joachim Low (selectionerul Germaniei) a vorbit dupa meciul cu Portugalia (castigat cu 4-0) despre vizita pe care jucatorii sai au primit-o la vestiare. “Cancelarul (n.r. Angela Merkel) ne-a tinut un scurt discurs si ne-a spus ca va reveni pentru finala”, a precizat Lukas Podolski, atacant al Germaniei.
“Cancelarul ne-a vizitat si a tinut un scurt discurs echipei. A spus ca i-a facut placere ne vada cum castigam, dupa ce a facut o calatorie atat de lunga. Echipa a fost fericita. Cred ca este minunat faptul ca doamna Merkel s-a deplasat pana aici. Suntem mereu bucurosi atunci cand vine la vestiare”, a declarat Joachim Low, antrenorul Germaniei.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …