Saturday , March 25 2023

Seful Directiei de Control în Ministerul Sănătății, depistat pozitiv la Covid-19. Ministrul Tataru a fost testat si e negativ

Directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19, iar ministrului Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

UPDATE: Ministrul Sanatatii a anuntat la Digi 24 ca a fost testat si el si primul rezultat este negativ.

Dina „se află internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți”, a precizat Ministerul Sănătății.

In această dimineata, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, potrivit sursei citate.

Șeful Corpului de Control a fost în contact cu multe persoane de la Ministerul Sănătății.

“In cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție. În această dimineata, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19”, se arată într-un comunicat oficial al Grupului de Comunicare Strategică.

 

 

Vezi si

Ursula von der Leyen anunță mai mulți bani pentru fermieri: „Sunt recunoscătoare României care a cerut creșterea acestei sume”

Președinta Comisiei Europene a declarat joi seara, după reuniunea Consiliului European, că ajutorul dat fermierilor …