Thursday , December 1 2022

Seful antitero de la Departamentul de Stat, arestat sub acuzatii de natura sexuala

rosen

Un inalt oficial din Departamentul american de Stat a fost arestat, marti, sub acuzatia ca ar fi solicitat sex cu o minora.
Daniel Rosen, director al programelor si politicilor contrateroriste la Departamentul de Stat, a fost arestat de o politista din Fairfax County, care lucreaza la Unitatea privind Exploatarea Copiilor si care s-a dat drept minora pe Internet. In conversatiile avute online cu Rosen, acesta a solicitat sex cu “minora”, informeaza Fox News.
Rosen a fost arestat si transportat la o inchisoare din Washington, fiind acuzat de solicitare de acte sexuale cu un minor.
Angajatorul lui Rosen, in acest caz Departamentul de Stat, a fost notificat cu privire la arestare.
Purtatorul de cuvant al diplomatiei americane, Jen Psaki, a confirmat arestarea fara a preciza numele oficialului si a dat asigurari ca Departamentul urmeaza procedura specifica in aceste cazuri: acuzatului i se anuleaza permisul de securitate si este plasat in concediu administrativ pana la sfasitul procesului.

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …