Șefa diplomației austriece, reverență în fața lui Putin. Poza de propagandă folosită de televiziunea rusă

20/08/18 ora:9:10am

Televiziunea de stat rusă s-a folosit de un cadru în care Ministrul de Externe al Austriei face o reverență în fața lui Vladimir Putin pentru a arătă că Rusia și liderul de la Kremlin nu sunt izolați, așa cum speră Occidentul.

putin nunta ministruImaginea a fost surprinsă la nunta lui Karin Kneissl, la care Vladimir Putin a asistat sâmbătă, când a și dansat cu Ministul de Externe al Austriei.

”Televiziunea de stat rusă râde de invitația lui Putin la nunta ministrului austriac de extremă dreapta, susținând că dovedește că nu există o izolare internațională a Rusiei sau a lui Putin. O perspectivă teribilă pentru Austria” a scris jurnalista Julia Davis pe Twitter.

Invitaţia făcută preşedintelui rus, despre care s-a aflat abia săptămâna trecută, a stârnit polemici în Austria. Unii politicieni din opoziţie chiar i-au cerut demisia ministrului de Externe, acuzând-o de subminarea politicii externe europene. În vârstă de 53 de ani, Karin Kneissl este cadru universitar şi a fost numită ministru de Externe al Austriei din partea Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta cu simpatii ruse.

stirileprotv.ro