Wednesday , June 19 2024

Şedinţa de guvern, amânată după ce delegatului Ministerului Justiţiei i s-a făcut rău

Şedinţa de guvern, amânată după ce delegatului Ministerului Justiţiei i s-a făcut rău, transmite Antena 3.
Şedinţa de guvern, care urma să aibă loc, marţi, la ora 12.00, se amână după ce Mariana Moţ a anunţat că nu poate participa la şedinţa de guvern, ea fiind delegată de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Şedinţa ar fi putea fi ţinută dacă ministrul deleagă atribuţiile altui secretar de stat.
Înainte de anunţul Marianei Moţ, surse guvernamentale au afirmat că şedinţa de guvern s-ar putea amâna pentru câteva ore după ce PSD şi UDMR nu s-au înţeles nici marţi dimineaţă asupra pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie, urmând să aibă loc discuţii cu mai mulţi lideri politici.
Sorin Grindeanu a ajuns în această dimineață la Palatul Victoria. La ora 12, premierul avea stabilită o ședință de guvern în formă restrânsă.
Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunţat în cursul zilei de ieri că în şedinţa Executivului vor fi adoptate acte normative urgente şi a precizat că la reuniune vor fi prezenţi fie miniştri, fie împuterniciţi ai acestora, secretari de stat sau secretari generali din ministere.

Vezi si

Digi24: Ministerul Apărării nu vrea să trimitem sistemul de rachete Patriot în Ucraina

Armata României nu aprobă donarea sistemului Patriot către Ucraina, au dezvăluit surse, în exclusivitate, la …