Thursday , April 22 2021

Şedinţă cu scântei la CEx al PSD. Marian Oprişan, către Dragnea: Nu eşti stăpânul PSD!

Război la PSD pentru un post de ministru. Social-democraţii trebuie să decidă în seara aceasta pe cine propun la Transporturi şi Dezvoltare, fără titulari de toamna trecută. Nemulţumit de numele vehiculate, Marian Oprişan, unul dintre baronii locali, a propus restructurarea Cabinetului Dăncilă. Iar premierul a pus paie pe foc când l-a propus la Transporturi pe Răzvan Cuc, remaniat chiar de partid şi contestat de mulţi colegi. Înaintea votului decisiv, Dăncilă şi Dragnea au încercat să dea senzaţia că democraţia va stinge conflictul.

Viorica Dăncilă ar fi făcut următoarele propuneri: Daniel Suciu la Dezvoltare şi Răzvan Cuc la Transporturi.

Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză, în sensul că nu au mai fost de acord cu el toţi liderii social-democraţi, în ciuda discuţiilor avute pe parcursul zilei.

Conform unor surse ale Digi 24, Marian Oprişan a cerut chiar restructurarea guverului, întrucât asta i-ar pemite Olguţei Vasilescu să preia un portofoliu, iar guvernul nu ar mai sta la mâna preşedintelui.

Marian Oprişan l-a înfruntat direct pe Liviu Dragnea: Nu eşti stăpânul PSD!

Răzvan Cuc a mai fost ministru al Transporturilor în Cabinetul Mihai Tudose.

Liderul PSD a precizat că Răzvan Cuc este mebru al PSD Neamţ, nu al PSD Giurgiu, unde era contestat de Niculae Bădălău: “Răzvan Cuc este membru la organizaţia PSD Neamţ de vreo două săptămâni. (…) Înţeleg îngrijorarea unor colegi din PSD Giurgiu, dar este membru în altă organizaţie”.

Întrebat dacă PSD Neamţ îl susţine pe Răzvan Cuc pentru portofoliul Transporturilor, Dragnea a răspuns: “Foarte tare”.

 

 

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …