Saturday , December 10 2022

Sebastian Ghita demisioneaza din PSD dupa o discutie cu Ponta

sebi ghita

Sebastian Ghiţă a anunţat că îşi dă demisia din PSD, informează România TV. Deputatul spune că a luat decizia după o discuţie cu Victor Ponta şi precizează că nu va mai reveni în partid atâta timp cât “chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate”.
Sebastian Ghiţă şi-a anunţat demisia din PSD printr-o declaraţie de presă, spunând că îşi doreşte ca Victor Ponta “să aibă puterea şi mintea să reformeze acest partid”:
“Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dansului. Am avut o discutie serioasa despre evenimentele politice din ultima perioada. Cred ca astazi Victor Ponta este un altfel de lider. Cred ca a inteles ce vor romanii de la dansul.
Mi-a spus ca declaratiile pe care le-am dat sunt corecte, dar ca nu pot sa am initiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am inteles punctul sau de vedere si am hotarat sa demisionez din PSD!
Nu voi mai reveni in acest partid cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate.
Imi doresc ca Victor Ponta sa aiba puterea si mintea sa reformeze acest partid!
Sunt un om tanar, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am castigat o pozitie respectata in societatea romaneasca si nu cred ca eu trebuie sa-mi insusesc valorile reprezentate de Ion Iliescu.
Mircea Geoana si Marian Vanghelie au primit ce meritau. Le-am spus colegilor de-acum un an ca tradeaza interesul comun pentru interesul personal.
Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD. Ponta a ales un profesionist, pe Bogdan Aurescu.
Vanghelie reprezenta ce este mai josnic si mai urat in partidele politice: coruptie, tradare, minciuna! Am fost un adversar al lui Vanghelie de cand am intrat in PSD. Si cred ca ieri oamenii i-au aratat cu adevarat ce cred despre el. Nu poti sa ai un agramat, un neinstruit, un hot lider al partidului in Bucuresti, si sa castigi alegerile.
Ne era rusine sa spunem in tara ca Vanghelie este unul dintre noi!
Dupa congresul PSD vom vedea toti daca mesajul romanilor a fost inteles sau este ignorat de oamenii din acest partid.”
 
 

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …