Tuesday , October 4 2022

Scandal pe locul de veci al regizorului Geo Saizescu. Vezi de ce nu este inmormantat la Bellu, pe Aleea Artistilor

geo saizescu

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 80 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. Familia regizorului a încercat să găsească un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimintirul Bellu, însă UNITER le-a respins cererea pe motiv că nu mai sunt locuri.
Familia regizorului a făcut o cerere către UNITER pentru a obţine un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, acolo unde i-ar fi plăcut artistului să se odihnească. Răspunsul UNITER a fost că nu se mai găşeşte niciun loc acolo, aşadar cererea a fost respinsă, potrivit România TV. Acum, familia consideră că şefii UNITER nu au făcut toate eforturile pentru a-i acorda renumitului regizor locul ce i se cuvenea după trecerea în nefiinţă, după ce în timpul vieţii a fost un important reprezentant al cinematografiei româneşti.
Aşadar, regizorul va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. La ora 10.00, va avea loc o slujbă religioasă la Teatrul Odeon, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul va pleca spre cimitir.

Vezi si

Două dosare penale în cazul deputatului Bălășoiu: de act sexual cu un minor și de viol

Procurorii Parchetului General s-au autosesizat şi au început urmărirea penală in rem pentru act sexual …