Scandal monstru în Parlament. USR a venit cu pancarte. Amenintari si insulte

reportersite
01 februarie 2017, 11:15

USR protestSecretarul Camerei Deputaţilor Cristian Ghinea (USR) face live text pe Facebook din şedinţa Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, spunând că este ”circ”, Călin Popescu Tăriceanu e ”isterizat”, se strigă la membrii opoziţiei ”eşti un jegos”. Și liderii puterii spun că este circ, dar din cauza liderilor USR, care se comportă necivilizat.

”Sunt în şedinţa Birourilor Permanente Reunite ale Camerelor. Colegii mei din grupul USR ne-au însoţit până la uşă cu pancarte pe care scrie RUŞINE! Şerban Nicolae ne-a ameninţat, foarte nervos”, scrie Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

Ghinea relatează că în şedinţa BPR Şerban Nicolae (PSD) a luat cuvântul să spună că nişte cetăţeni se comportă reprobabil.

”Am cerut drept la replică spunând că cetăţenii sunt parlamentari şi că el de fapt s-a comportat golăneşte. Tăriceanu ne ţine apoi lecţii că nu avem cultură politică. Nicuşor Dan a cerut cuvântul şi a spus: Îmi însuşesc total criticile aduse de colegii mei, sunteţi nişte HOŢI. Tăriceanu isterizat, scandal, aproape leşinuri la pesedişti. «Eşti un jegos» se strigă către noi. Circ. Pretenţile de civilizate aruncate la gunoi de borfaşi”, mai scrie Ghinea.

Și liderii PSD acuză opoziția de comportament necivilizat. Șerban Nicolae s-a plâns că a fost înjurat de parlamentarii și senatorii USR, care protestează în acest moment față de OUG-urile Guvernului. Liderul PSD a avut un schimb dur de replici cu parlamentarii partidului condus de Nicușor Dan.

„Am fost înjurat de niște mitocani. Mă deranjează lipsa de bun-simț, mă deranjează lipsa celor 7 ani de acasă. Și eu am auzit că domnul Dan a primit bani și i-a distribuit mai departe sub formă de comisioane, dar nu mi-am dat cu părerea atunci.”, a spus Șerban Nicolae la Parlament.