Friday , May 31 2024

Scandal la sediul PRM, în timpul procedurii de evacuare

Evacuare cu scandal la sediul PRM. Corneliu Vadim Tudor l-a stropit cu apă şi l-a jignit pe executorul judecătoresc: “Nu dai tu presa afară, analfabeto! Uite ce fac cu hârtiile tale, infractoareo, marş afară de aici!”.
Evacuare în forţă la sediul PRM din strada Emile Zola. Executorul judecătoresc a încercat încă o dată să pună în aplicare somaţia de eliberare a spaţiunului, însă Corneliu Vadim Tudor se opune din toate puterile. Liderul PRM l-a stropit cu apă şi l-a jignit pe executorul judecătoresc. Avocatul a încercat să-l convingă pe executor că evacuarea este ilegală.
Corneliu Vadim Tudor a bruscat apoi verbal un poliţist, pe care l-a ameninţat cu puşcăria, iar pentru orice eventualitate la sediul PRM a sosit şi o ambulanţă.
“Sunt demnitar european, arestaţi-mă pe mine!”, a spus liderul PRM. Vadim Tudor a precizat că în imobil funcţionează alte două entităţi care nu sunt vizate de evacuare, respectiv ziarul “Tricolorul” şi biroul său de europarlamentar. El a menţionat că există trei procese pe rol şi nicio hotărâre judecătorească definitivă.
În imobilul din strada Emile Zola, numărul 2, se află, pe lângă sediul Partidului România Mare, biroul de europarlamentar al lui Corneliu Vadim Tudor şi sediile editurilor Speranţa şi România Mare.
PRM s-a mai confruntat cu o situaţie asemănătoare la sfârşitul lunii noiembrie, însă la vremea respectivă executorul judecătoresc a putut doar să constate că evacuarea este imposibilă.
La începutul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul România Mare că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmând să fie luată în considerare numai după ce PRM îşi achită debitele. (realitatea.net)

Vezi si

Ministerul Educației majorează sumele asistenților de la examenele naționale, definitivat și titularizare

Ministerul Educaţiei propune majorarea cuantumului sumelor acordate asistenţilor care au şi atribuţii de scanare şi …