Scandal la Realitatea TV: bodyguarzii lui Vîntu, faţă-n faţă cu cei ai lui Ghiţă

28 martie 2011, 9:34

In jurul orelor prânzului, Vîntu şi-a trimis bodyguarzii împreună cu un reprezentant al său la sediul Realitatea TV, in Casa Presei. Gărzile de corp ale lui Sebastian Ghiţă au reacţionat imediat luând cheile de la tabloul electric, de frică să nu fie întrerupt curentul şi să cadă emisia, povestesc martori din interior.

Au fost apoi câteva momente extrem de tensionate, Ghiţă solicitând la un moment dat intervenţia poliţiei. A fost evitată însă o confruntare directă între bodyguarzi. La sediul Realităţii TV a sosit şi Sorin Ovidiu Vîntu care a urcat la negocieri cu Sebastian Ghiţă.

Analistul politic Dan Andronic susţine pe blogul său că scandalul de ieri dintre Ghiţă şi Vîntu ar fi pornit de la un contract  de închiriere al sediului televiziunii pe care Realitatea l-ar fi avut cu RA-APPS în Casa Presei Libere.

Contractul  ar fi fost reziliat de Sebastian Ghiţă, iar firma sa, Asesoft, ar fi devenit  în acte noul chiriaş al studiourilor de ştiri. Potrivit lui Andronic toată această manevră ar fi avut la bază o presupusă falsificare a semnăturii lui Sorin Enache, director  general al Realitatea Media S.A.

În susţinerea afirmaţiilor sale, Dan Andronic publică pe blog şi un document semnat de Enache, în care acesta spune că vrea să depună o plângere penală „având în vedere că fără voia mea numele meu a fost implicat în manopere ce par să aibă un caracter ilicit”. (sursa: adevarul.ro)

reportersite