SCANDAL la Cameră: VOT RENUMARAT în cazul lui Cătălin TEODORESCU. Deputatul PDL ramane cu imunitate

reportersite
03 decembrie 2014, 15:02
Deputatul Catalin Teodorescu

Deputatul Catalin Teodorescu

Deputatul UDMR Marko Attila poate fi arestat preventiv. Decizia a fost luată, miercuri, de deputaţi. Acesta este cercetat în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. 171 de deputaţi au votat „pentru” ridicarea imunităţii în cazul său. Votul a fost secret, cu bile. Potrivit Realitatea TV, deputatul nu se află, însă, în ţară. În jurul orei 14:00, presa a relatat, ca urmare a rezultatelor prezentate la Cameră, că cererea DNA a fost avizată favorabil şi în cazul deputatului PDL Cătălin Teodorescu. Ulterior, la o renumărare, cu o diferenţă de un vot, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului PDL.

Camera Deputaţilor a avizat favorabil cererea DNA de ridicare a imunităţii în cazul deputatului UDMR Marko Attila.

Deputatul UDMR este acuzat de abuz în serviciu în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. Dosarul vizează acordarea unei despăgubiri pentru un teren supraevaluat din Capitală.

În jurul orei 14:00, presa a relatat, ca urmare a rezultatelor prezentate la Cameră, că cererea DNA a fost avizată favorabil şi în cazul deputatului PDL Cătălin Teodorescu. Ulterior, la o renumărare, cu o diferenţă de un vot, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului PDL.

Teodorescu este vizat în acelaşi dosar. Cei doi deputaţi au făcut parte din comisia care a acordat despăgubirea.

Marţi, Comisia Juridică a încuviinţat cererea DNA în cazul lui Cătălin Teodorescu, dar a respins-o pe cea în cazul lui Marko Attila.