Sunday , December 4 2022

SCANDAL la Cameră: VOT RENUMARAT în cazul lui Cătălin TEODORESCU. Deputatul PDL ramane cu imunitate

Deputatul Catalin Teodorescu
Deputatul Catalin Teodorescu
Deputatul UDMR Marko Attila poate fi arestat preventiv. Decizia a fost luată, miercuri, de deputaţi. Acesta este cercetat în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. 171 de deputaţi au votat “pentru” ridicarea imunităţii în cazul său. Votul a fost secret, cu bile. Potrivit Realitatea TV, deputatul nu se află, însă, în ţară. În jurul orei 14:00, presa a relatat, ca urmare a rezultatelor prezentate la Cameră, că cererea DNA a fost avizată favorabil şi în cazul deputatului PDL Cătălin Teodorescu. Ulterior, la o renumărare, cu o diferenţă de un vot, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului PDL.
Camera Deputaţilor a avizat favorabil cererea DNA de ridicare a imunităţii în cazul deputatului UDMR Marko Attila.
Deputatul UDMR este acuzat de abuz în serviciu în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. Dosarul vizează acordarea unei despăgubiri pentru un teren supraevaluat din Capitală.
În jurul orei 14:00, presa a relatat, ca urmare a rezultatelor prezentate la Cameră, că cererea DNA a fost avizată favorabil şi în cazul deputatului PDL Cătălin Teodorescu. Ulterior, la o renumărare, cu o diferenţă de un vot, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului PDL.
Teodorescu este vizat în acelaşi dosar. Cei doi deputaţi au făcut parte din comisia care a acordat despăgubirea.
Marţi, Comisia Juridică a încuviinţat cererea DNA în cazul lui Cătălin Teodorescu, dar a respins-o pe cea în cazul lui Marko Attila.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …