Thursday , January 26 2023

Scandal! Deputat AUR acuzat că și-a bătut soția. Femeia a sunat la 112

Polițiștii din localitatea Lumina, județul Constanța, au fost chemați azi-noapte, la ora 2.00, la locuința unei femei care a reclamat că a fost bătută de soțul ei. Potrivit surselor Digi24, bărbatul care și-a lovit soția ar fi deputatul AUR Dumitru Focșa.

Polițiștii care au mers la locuința femeii „au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență”. Polițiștii au chemat o ambulanță, care i-a acordat îngrijiri femeii. Aceasta a refuzat să fie dusă la spital.

„Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, mai spun polițiștii. „Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale”, se mai arată în comunicat.

Dumitru Focșa este unul dintre parlamentarii AUR care l-au amenințat cu bătaia, în Parlament, pe social-democratul Alfred Simonis.

Vezi si

Ministrul de Interne Lucian Bode a cerut retragerea cărții bazate pe teza sa de doctorat plagiată 

Ministrul Lucian Bode a cerut până la urmă retragerea cărții publicate pe baza tezei de …